Кристиано Роналдо казва, че ще говори, когато поиска и спорът му

...
Кристиано Роналдо казва, че ще говори, когато поиска и спорът му
Коментари Харесай

Роналдо: Спорът с Манчестър Юнайтед няма да разклати Португалия

Кристиано Роналдо споделя, че ще приказва, когато поиска и разногласието му с футболния клуб " Манчестър Юнайтед " няма да разклати отбора на Португалия на Световното състезание по футбол.

" Юнайтед " изследва правните си благоприятни условия, защото желае да постави завършек на играта на Роналдо в клуба след неговото изявление за TalkTV.

37-годишният футболист сподели, че се усеща предаден от клуба и съобщи, че не уважава мениджъра Ерик загар Хаг. „ В моя живот най-хубавият миг постоянно е моят миг “, сподели Роналдо в понеделник. При изненадваща поява на конференция капитанът на Португалия сподели: „ Не е нужно да мисля какво мислят другите хора. Говоря, когато желая. Играчите ме познават доста добре от доста години и знаят какъв човек съм ". „ Това е амбициозна и фокусирана група. Така че съм сигурен, че изявлението няма да разклати концентрацията и фокуса в съблекалнята ", добави Роналдо.

Петкратният притежател на Златната топка има малко повече от седем месеца до края на контракта си за £500 000 на седмица с " Червените дяволи ", само че " Юнайтед " може да го приключи, което ще му разреши да подпише с различен клуб, когато трансферният прозорец отвори през януари.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР